Schematherapie

Als u al langer met psychische klachten rondloopt zoals somberheid, angstklachten, depressieve klachten, relatieproblemen, terugkerende problemen in contact met kennissen en vrienden, perfectionisme, je altijd anders voelen dan anderen of altijd voor anderen klaar staan en u bent op zoek naar een psycholoog of psychotherapeut dan is deze therapie mogelijk wat voor u. Twee ervaren BIG-geregistreerde psychologen / psychotherapeuten geven een groepsgerichte schematherapie in Groningen. Schematherapie is een onderzochte vorm van psychotherapie voor mensen die vastlopen in bepaalde patronen en moeilijk loskomen uit hun valkuilen.

In het najaar van 2013 start een groep schemagerichte therapie van 16 bijeenkomsten op dinsdagavond in Groningen.

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen met 06-83352294.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.